woensdag 28 september 2011

Swap

2 posten op 1 ochtend, maar wilde dit toch even apart vermelden!

Op http://nederlandseswappers.blogspot.com/ heb ik meegdaan met een swap. Door alle drukke werkzaamheden ben ik er een tijd niet aan toegekomen, maar deze swap vond ik te leuk om niet te doen!

Je moest minstens 10 stansjes x2 opsturen en een tag erbij maken. Blond als ik ben, ben ik een foto vergeten te maken van de dingetjes die ik gestuurd heb, maar hier is wel de foto van wat ik heb gekregen. Ik ben helemaal verliefd op het kleine groene takje...dus ik ga wel even informeren waar de gulle geefster deze vandaan heeft...Ik vond het erg leuk, zeker voor herhaling vatbaar!4 opmerkingen:

 1. Hoi Annemiek , je hebt zeker leuke spulletjes gekregen ! En wat een schattige tag. Leuk he , dat swappen. Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Annemiek, ik zag op het swappers blog dat je ook een blog hebt gemaakt! hihi.. Leuk he!! Nogmaals bedankt voor je pakketje!! En ben blij dat je ook met jou pakketje blij bent ;) De kleine takjes zijn van een pons van bij het kruidvat :) Maar ik wil er gerust nog een hoop opsturen hoor ;) hihi... Groetjes Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Annemiek,
  even kijken op je blog naar de super 'cutie'tag.
  En wat voor lauke stansjes je hebt ontvangen, veel plezier en creatieve groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superlieve tag heb je gekregen. Jammer dat we die van jou niet kunnen zien maar het is goed om te horen dat je het swappen leuk vindt.
  Groetjes Lisette

  BeantwoordenVerwijderen