zondag 10 juni 2012

het is officieel...

Ik ben verslaafd....
Ik haak me suf, hahah, ik vind het geweldig!

Zo was er de afgelopen weken een telefoonhoesje voor de mama van mijn kleine dinnetje


Een aantal haarelastieken                                   
 


En ik heb een begin gemaakt met een tas voor Beaudine. Daar hoort nog een verhaaltje bij. Het hele haken is eigenlijk begonnen, omdat ik steeds van die gave dekens/spreien voorbij zag komen: granny square dekens. u heb ik van Revlie een gave tuut overgenomen. Maar voor ik aan een deken ga beginnen, moet ik eerst maar eens oefenen. En daar komt Beaudines tas om de hoek kijken...

De eerste squares zijn gemaakt, moet er in totaal een stuk of 30... Dus ik heb nog even te gaan!


En dan was het ook een erg sportieve week. De avond4daagse stond op het programma. Ze hebben het volbracht. Evi en Isa mocht nog niet meedoen, maar bij het binnenhalen, hebben ze halverweg toch een stuk meegelopen.
                                  
                              
 En dan was daar ook Evi, zij gaat als een trein in het zwembad. Afgelopen donderdag haalde ze even haar nrtje 4. De volgende, nr 5, betekent dat ze mag proefzwemmen. Ze is er bijna!
Maar kijk eens hoe klein ze eigenlijk nog is...muppie!


Nog een paar weekjes en dan komt er rust in de tent voor een aantal weken! En wat zijn ze eraan toe!
Elke ochtend moet ik ze wakker maken. Ze vinden het nog wel leuk hoor, om naar school te gaan, maar ja...waarom nou zo vroeg!?!
Ze hebben heel veel zin in onze vakantie, net zoveel als wijzelf! Nu maar hopen dat het zonnetje ons ook goed gezind is!2 opmerkingen:

  1. O joh was me nog niet opgevallen whahaha...leuk hoor..je moet toch wat doen he!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat gaaf zeg die squares. Ik wil ook leren haken, maar kom er met internet niet zo uit (nou ja misschien moet ik me eens verdiepen in Youtube). Ik wil ook granny squares maken maar dan begin ik klein, een kussen. Heb toevallig vandaag mijn pakket binnengekregen (oh erg he..... ik moet het nog leren en heb al een pakket besteld). Jij bent in elk geval al goed op dreef!

    BeantwoordenVerwijderen