woensdag 30 mei 2012

van alles en nog wat!

Afgelopen weekend waren Beaudine en Evi weg, dus had Isa het rijk alleen.
Eerst gingen we op visite bij Daan, daar had ze het zo naar haar zin met Seth, dat ze allebei vroegen of we ook niet konden blijven eten. Zo gezegd...

Zondag hebben we Duinrell onveilig gemaakt. Viel voor ons wat tegen, maar zij vond het geweldig. Als afsluiting gingen we naar de wok, het favoriete restaurant van de meiden!
Ik vind het leuk om alleen te zijn, zei ze...Tsja...


Ik ging ook ff avontuurlijk doen, echt kick!Maandag waren we ook nog vrij en al heel vroeg(voor ons dan)gingen we op pad. Naar het Lage Bergsche Bos om te vissen. Er werd niks gevangen, maar we hebben het er heerlijk gehad. Meiden samen spelen, en we hebben de vakantie geboekt! Jaaaaa, we gaan naar een park waar we twee jaar geleden ook zijn geweest en het heerlijk hebben gehad. In het Drenthse land weer!
Mannen vissen, kinderen spelen en oma en ik frobelen! Dat noem ik nou vakantie!

Ik ben ook nog wel creabea geweest hoor. Maar dat haken gaat nu eenmal niet zo snel als kaartjes maken enzo...

De tas van Evi vordert gestaag, heb een tasje gemaakt voor mijn kleine vriendinnetje en er ligt een mutsje half af, omdat ik de maat niet weet...
En oh ja...ik ben ook weer begonnen met lezen. In mijn opruimwoede van de afgelopen weken heb ik een hoop boeken gevonden die ik nog niet had uitgelezen...EN mijn E-reader heb ik weer opgeladen. Kan ik hem volgooien als we op vakantie gaan.


Gisteren ben ik in de lapenmand beland, maar mijn hoofd staat niet stil. Heb nog genoeg ideetjes om mijn dagen mee te vullen... Het volgende project is de wc....raaaar maar waaaaar!
En ik ben aan het spieken voor een naaimachine...lijkt me zoooo leuk om zelf spulletjes te maken, maar be ook bang voor een nieuwe verslaving, HELP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten