maandag 18 juni 2012

Halleluja!

Nog 3 weekjes naar school en we hebben vakantie! Dat betekent altijd een drukke tijd, want het lijkt wel of alle activiteiten in die laatste weken gepropt worden! Zo stond ik net bij school en werd ik door drie dames erop gewezen dat er vanavond schoonmaakavond is. Of ik ook even mijn handen wilde laten wapperen. Op mijn vraag of ik ook iets mee naar huis kon nemen, werd er luid en duidelijk ja geroepen...Fijn!
Mijn wasmachine zit nu vol Lego en verfschorten en mijn wasbak ligt vol met bouwblokken...

Juffendag staat ook weer op het programma, dus we willen natuurlijk wel even iets leuks brouwen dan...Zal deze week eens samen met de dames kijken wat het dit jaar gaat worden!

Zaterdag ben ik samen met Anita naar Doeading geweest, mijn verjaardagsbonnen verzilveren. En ik heb het volgehouden!! Ik heb GEEN papier gekocht. Natuurlijk wel stempeltjes...tsja...50% korting ka ik niet laten liggen hoor! Het was wel moeilijk hoor, want er lag echt schitterend papier...maar eerst maar eens opmaken wat hier ligt...Nu ja in elk geval mijn voorraad wat laten slinken...

Afgelopen week was het in Numansdorp paardenmarkt. En omdat het de 300e keer was, werd er flink uitgepakt! 'sMiddags zijn we naar een paardenshow geweest, op sommige mensen leuke spectaculair. Stef Ekkel(je weet wel ;)) en Charly Luske!! WHOOOOOO! Daar wilden we wel heen.


We hadden twee kleine dames bij ons(nou ja, klein...beide dames gaan richting de 8) Beide dames hebben staan feesten en hebben het goed volgehouden. Beaudine is serieus fan van iemand. Wat is dat een mooie man zegt ze steeds...
En geef haar een ongelijk!


Vaderdag heeft ook nog de revue gepasseerd. We hadden afgesproken geen cadeaus te doen met mijn schoonvader, maar wilde toch niet met lege handen aankomen. De goede man is weg van vissen en toen zag ik iets op het web, zoooo grappig. Dus na wat gepiel en gevloek was dit gekunstelde visje het resultaat:


En halleluja, want....tadaaaa, op de draagband na is de tas van Evi klaar om in elkaar gezet te worden. Wat is dat toch een klus zo'n tas. Maar hij wordt zoooo leuk!
De tas van Beaudine vordert ook gestaag. Nog maar 13 vierkantjes en een draagband.
...
Maar denk nou niet dat ik daarna klaar ben! Ik heb afgelopen week leuke kleurtjes voor kussens voor op de meidenkamers besteld. Lekkere felle kleuren.
De moeite waard om eens in deze winkel te gaan kijken. Boven de 10 euro geen verzendkosten en je hebt het gewoon al de volgende dag binnen als je op tijd besteld. En heel apart....het zit in een enveloppe allemaal. Hoe? Nou, gewoon, vacuum verpakt! Is dat slim of niet, de wol veert vanzelf weer terug!

3 opmerkingen:

  1. oh, Annemiek, je meot het me echt een keer leren hoor dat haken!!!!!! Er zijn zoveel leuke dingen die je kan maken!!!!!! Ik wil, ik wil, ik wil!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Annemiek, wat leuk dat je gezellig met haken bezig bent, echt super leuke dingen heb je gemaakt, geweldig !!Daar zullen de meiden wel blij mee zijn.
    @ zo te lezen verveel je jezelf echt niet.

    alle goeds en lieve groetjes Ria S.

    BeantwoordenVerwijderen