zondag 9 oktober 2011

Tijd vliegt....weer een week voorbij

Afgelopen week is weer voorbij gevlogen. Naast het feit dat ik moest werken heb ik ook leuke dingen ondernomen hoor. Dan gaat de tijd ook altijd veel te hard.

Afgelopen woensdag heb ik de knoop doorgehakt: mijn haar moest eraf! Gek werd ik van die lange slierten om mijn hoofd. Elke avond stapte ik in bed met een zorgvuldig gedraaide knot en elke nacht werd ik wakker van die "bal" in mijn nek. Nee, daar moest verandering in komen.
Arjan was het er niet zo mee eens, maar tsja...het groeit, geloof ik, op mijn hoofd.
Samen met de meiden naar de kapper gegaan. Even geinformeerd bij de dames en ja hoor, weer kwam Isa met het verzoek tot kort haar.
Elke ochtend is het drama, ze wil niet haar haar kammen, gillen omdat er klitten inzitten, die pijn doen...Het is mooi, lang haar, maar als ik er zelf voor kies om mijn haar af te knippen om soortgelijke redenen....Dus Isa loopt nu ook rond met een kort koppie, het staat haar erg leuk, dus ach...
Daarna bezoekje aan de bieb, bezoekje aan de speelgoedwinkel om gekregen geld uit te geven en met drie gelukkige meisjes weer naar huis.

Vrijdag was de langverwachte dag voor Evi en Isa. Al 2 weken lang werd er druk afgeteld en het eerste dat Evi zei toen ze haar ogen opendeed op vrijdag: nu gaan we naar opa en oma!!
Niet zo bijzonder zou je denken, maar toch wel...ze zijn dit weekend logeren bij opa Leen en oma Ria. Dit is de eerste keer dat ze bewust meemaken dat ze daar logeren.
Bij binnenkomst hadden we zo weg kunnen lopen en hadden ze beiden geen kik gegeven. Na uitgebreid gekroeld te hebben, lieten we twee gelukkige meisjes achter.(en volgens de berichten gaat het buitengewoon;))

Gisteren zijn Arjan en ik, na een slaap en frobeldag voor mij, naar Dreams Live geweest. LA the Voices waren het gastoptreden. Ik vind ze echt waanzinnig, dus blij ging ik er al naar toe.
Show was geweldig, eten was top(Jonny de Boer) en ik zou zo graag willen zeggen dat Gordon en zijn mannen dat ook waren...Maar helaas! Veel gebler, veel vals en Gordon die te veel en te vaak, te hoog wil zingen. De cd  zal ik blijven draaien en de nieuwe cd zal er ongetwijfeld ook komen, maar naar een show gaan, zal ik niet zo gauw doen. We hebben een heerlijke avond gehad!

En dan is het nu alweer zondag, de was draait alweer. De komende week zal vooral staan in het teken van werken en voorbereiden op de beurs van komend weekend.
Maar voor nu ga ik nog lekker mijn frobelkamer in en relaxen tot de dames weer thuis komen!

2 opmerkingen: