dinsdag 3 juli 2012

In mijn element

Het gaat lekker hier!
Ik lijk mijn draai eindelijk te hebben teruggevonden. Ik heb tijd voor mezelf, huis is op orde...wat wil een mens nog meer!

Tijd voor mezelf besteed ik heeeeel vaak aan mij vele hobbies.
Haken is natuurlijk de laatste hihi.
Beaudines tas is ook af en hi is toch leuk, al zeg ik het zelf!! Hij is nog leuker geworden dan ik in mijn hoofd had! Beaudine is er zo blij mee, dat ze hem leeg mee naar school neemt hihi.

 


Het nieuwe project is ook van start gegaan: een kussen!


Mijn kleine, grote vriendin Meike was gister voor het laatst hier. Na de zomervakantie gaat ze naar school. Poe hee, wat vond ik dat moeilijk....Maar het hoort erbij en de lieve schat is ook echt toe aan school! Maar ze kon natuurlijk niet vertrekken zonder een boekje en een tas. De tas heb ik niet op de foto staan, maar haar boekje wel!

 


Zaterdag was Anita weer gezellig hier en we hebben weer een kaartje zitten maken. Een kerstkaartje dit keer. Tsja, het is pas juli, maar voor je het weet is het kerst(zegt mijn dinnetje altijd hihi)


En we zijn druk aan het aftellen, nog maar twee nachtjes en het is vakantie!!
En dan gaan we aftellen tot we daadwerkelijk op vakantie gaan! Man wat zijn we daar aan toe en wat hebben we er zin in! Nu maar hopen dat het weer meewerkt! Haakwerk en kaartenmaakspul gaat mee, dus vervelen zullen we ons niet!Geen opmerkingen:

Een reactie posten