woensdag 29 augustus 2012

Schandalig!!!

Zoooooo dan! Das ff geleden!

Inmiddels is de vakantie voorbij en zijn we alweer bezig aan de tweede week van school!

Eerst even een update van het vakantie gedruis. Heerlijk twee weken in Drenthe geweest. Tijdens deze vakantie werd ons huis opgeleverd, yeah! Nu kan Arjan zelf aan de slag en als alles gaat zoals het moet gaan, hoeven we volgend jaar niet te bedenken waar we op vakantie gaan!

 
We hebben twee weken genoten! Twee jaar geleden waren we ook in dat park en ik heb toen een fotoshootje gedaan met de meiden en dit keer weer. En wat zijn ze gegroeid!!!
 
 
We hebben met onze stuntelkampioen ook nog gezellig bij de huisarts en later nog even in het ziekenhuis gezeten. Mevrouw kwam de brug af fietsen en in de bocht lag nat gras...flinke jaap in haar kin...Geplakt maar niet goed genoeg dus in het ziekenhuis hechtpleisters gekregen. Het is inmiddels goed geheeld. Ze wilde de shoot eerst ook niet doen, want dan zag je die grote korst...Ehm ijdel???
 
 
En op creatief vlak heb ik niet stil gezeten. Op vakantie heb ik Isa haar kussen afgemaakt.
 
 
Elke dag werd er flink gehaakt. Heb heel erg zitten stoeien met een ripple deken, waar ik gewoon mee gestopt ben, raakte een tikkeltje humeurig volgens mijn vriendje...
Dus begonnen aan mijn grootste project ooit: Granny deken. Inmiddels heb ik 5 rijen van de 15 aan elkaar zitten en ligt rij 6 klaar!
 
Maar ik zou ik niet zijn als er meer was...Ik ben bezig met een speelgoedtas voor mijn kleine vriendinnetje, heb een randje aan een iets te kort rokje gehaakt, ben bezig met een aapje en ik heb een NAAIMACHINE!
 
Inmiddels zijn daar ook wat dingetjes onderuit gekomen. Maar met veel getier en gevloek...het is zo simpel niet zeg maar! Maar ik zal het potverdorie leren!
 
Mijn eerste creaties:
 
 
Dit waren twee shirtjes die te kort waren geworden. Nu zijn het twee bolerootjes, recykleren heet dat! Ik vind dat toch zo grappig!!Oke het is ng niet perfect, maar al doende leert men...Hoe frustrerend soms ook!
 
En dan het hele afslankverhaal...
Wat gaat het goed! Tenminste, vind ik! Ik bleef een tijdje hangen, maar in de vakantie was ik gewoon niks aangekomen. Ja ik heb heus wel wat gesnoept en een ijsje gegeten, maar niet zoals ik dat altijd deed! Inmiddels ben ik bijna twee kilo verder. Ik heb ook een medestander en dat helpt ook enorm.Arjan heeft een nieuwe fiets en de deal was: oke, een nieuwe fiets, maar dan ga je ook ECHT fietsen!
EN dat doet ie, we helpen elkaar door de moeilijke momentjes en we zijn op dezelfde momenten zwak hihi(tsja de bel van de ijscoman is moeilijk te weerstaan)
Kleding kopen is ook echt wel wat leuker!
Dus als we zo doorgaan, komt het helemaal goed met ons!
 
 

 


 
 

 

1 opmerking:

  1. Gelukkig heb ik niks gemist van al het bovenstaande, lang leve whats app! Heerlijk zo'n vakantie en straks zo'n huis! Tot snel weer in het echie! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen